Новини

Различни видове обеци

Време за освобождаване: 2022-06-22 14:23:29  Хитове: 8

stud обеци

stud обеците са малък тип обици, които, както подсказва името, е оформено като родословие. Това е един от най -често срещаните видове обеци, които се използват днес и може да върви добре с много различни модни стилове поради своята простота.

drop Обеци

drop обеци висят под ухото и са подобни на обеците от шпилки в смисъл, че са невероятно универсални. В зависимост от външния вид можете или да отидете за обикновен чифт перли или по -сложни метални резби.

cluster обеци

argubly едно от най -сложните обеци на това Списък, обеците от клъстери са идеални, когато наистина искате да направите изявление. Компактната форма на обицата прави всеки плътно-packed скъпоценен камък и камък по -красиви. Обеците от клъстери обикновено се предлагат в шпилки, въпреки че може да намерите от време на време вариант на вариант.

dangle обеци

many хората объркват за капките и призрачните обеци, а то не е ' Т трудно да се разбере защо. Обеците на смели са напълно различни от тяхното drop Съдейства обаче. Обеците на Dangle се фокусират повече върху силата на звука и разхлабеността, като много популярни обеци от Dangle спортуват с малки метални вериги. Други варианти на обита на смели включват тези с обръчи, окачени от метал.

hoop обеци

hoop обеци са прост, но модерен начин да добавите повече обем към вашия външен вид. Въпреки че много обеци с обръч имат прости и минимални дизайни, можете също да намерите по -сложни обеци с шарки и бижута, ако търсите нещо малко по -смело. Обеците на обръча са много често свързани с „шик“ вид.

huggie обеци

huggie обеци получават името си от начина, по който се увиват около ушите ви. Това може да се направи в почти всяка област на ухото, въпреки че обикновено ще ги намерите или на дъното, или от страната на ушната мида. В зависимост от дебелината можете също да имате множество прегръдки на ухо, за да подправите нещата още повече.

chandelier обеци

chandelier обеци са точно как звучат - мини \-chandeliers, които висят под ушите ви. Те са подобни на обеците за смели, въпреки че обеците на полилей имат тази ясно изразена форма, която им печели името. Те са невероятно елегантни и като такива се използват най -добре по време на официални събития.

threader обеци

threader обеци са популярен нов тип обици, които пробиват и двете Страни на ушната мида, понякога повече от веднъж. Тези обеци обикновено спортуват минимален стил, без малко или без бижута и тънък метал. Дължината на тези обеци може да варира, въпреки че обикновено те никога не минават покрай дължината на ухото.

jacket обеци

jacket обеци са по -добре описани като допълнения към обеци, а не от обеци себе си. Тези обеци се отличават с яке, което се увива около обица (обикновено родословно), за да му придадат повече обем и красота. Тези якета могат да приемат различни форми, като цветя или листа.

\\ близо до катерачи\\ близо до катерачи са обеци, които се движат отстрани на вашата ушна. Както подсказва името, базата на алпинистите на ушите започва в долната част на ухото, като дизайните бавно проправят път нагоре. Алпинистите на ушите обикновено са проектирани да отразяват тази вертикалност чрез използване на форми като клони или листа.

barbell обециbarbell обеци са точно това - барбел

shaped обеци. Най -разпространеният тип обици на мряна разполага с подписаната форма на мряна с прав център. Те обикновено пробиват през две различни части на ухото, като металната пръчка ясно се вижда от вътрешната страна. Обичайната права мряна. Те се използват за увиване около ухото, а не пробиват през него. Циркулярни обеци за мряна работят добре в тандем с прави обеци от мряна или дори сами. Издълбайте го с метален пиърсинг. The earring's size and shape can vary from person to person, with more extreme examples being more significant than a golf ball.

-

Bajoran EarringsNamed after the species in the Sci

fi Show Star Trek, обеци Bajoran преминаха от художествена литература в поп културата. Този тип обици се отличава с сложна верига, свързана в горната и долната част на ухото от разхлабена верига. Въпреки че байоранът в шоуто използваше обицата само на дясното им ухо, нищо не ви попречи да го нанасяте отляво или двете уши.

\\ близо до с шипове обеци\\ близо Обеците на шипа са често срещана гледка сред готската субкултура. Те се поставят отстрани на ушите и стърчат навън. Някои дизайни също се отличават с множество шипове, които се разминават от един шпилка.

teardro

112; Обеци

not да се объркат с капки обеци, обеците за сълзи са лесно разпознаваеми благодарение на уникалната им форма на сълзи. Тези сълзи обикновено са оборудвани с бижута и скъпоценни камъни и обикновено са окачени от ухото.

-

Свържете се с нас


Dongguan Yucheng jewelry Co Ltd

Лице за контакт: Ninda

Телефон: +86 13549299570

стационарни: +86 13686085798

Адрес на компанията: No.19,Lane3,xin`an,shangzhongRoda,chang`anTown,Dongguan City,Guangdongprovince

уебсайт: dgycspyxgs.bulb2b.com